Over ons

Alles voor een kwispelmomentje

Een kwispelende viervoeter is het mooiste wat een mens zich kan wensen, toch? Dat denken we in ieder geval wel! Daarom doen we ook alles voor een kwispelmomentje. Of dat is met onze heerlijke, goedkope snacks of een shampoo-beurt waardoor je trouwe kameraad weer heerlijk lekker ruikt. Wij zorgen dat jouw hond de blijste viervoeter in het universum is! Dit doen we natuurlijk op verschillende manieren, waardoor jij er als baasje ook weer wat blijer van wordt. Zo geven we je bijvoorbeeld een 100% laagsteprijsgarantie op onze honderden snacks. We hebben altijd de scherpste deals voor je klaar staan in onze Super Deals categorie en kan je voordelig, groots inslaan op onze 4 voor €20 afdeling. Ook wel handig om rekening mee te houden: als je bij ons vóór 20:00uur je bestelling afrondt heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis! Vul je je mandje voor €35 of meer aan heerlijke honden traktaties of goodies? Dan sturen we dat pakketje ook nog eens kosteloos naar je op! Zoals je misschien al wel door hebt, hebben we bij Kwispel Korting een diepgewortelde passie voor honden en doen we er alles aan om jouw hondje het beste van het beste te geven. De viervoeter is bij ons namelijk koning, hoe klein of groot deze ook is!

Een viervoeter-vriendelijke wereld

Als je ooit een pakketje van ons hebt gekregen, heb je je misschien wel eens afgevraagd waarom onze dozen er niet helemaal nieuw uitzien. Het antwoord daarop is gelukkig veel mooier dan de dozen zelf: deze dozen zijn namelijk allemaal gerefurbished! We maken zo veel mogelijk gebruik van deze dozen, zodat er geen nieuwe bomen gekapt hoeven worden en onze viervoetige kameraden genoeg bossen hebben om in rond te rennen! Maar dat is nog niet alles. Ons kantoor en magazijn draait namelijk ook volledig op groene energie. Dat is hoe we met zijn allen een betere wereld creëeren voor onze viervoeters!

Net als op de shows, maar dan online

De heerlijke producten die je vindt op de grote hondenshows zijn ook vaak terug te vinden in onze webshop. Zo kun je zowel off- als online de lekkerste snacks en leukste speeltjes kopen.

Bedrijfsinformatie

Best Webshops BV - Kwispel Korting
De Kolk 6
8255 PE, Swifterbant
Netherlands

Btw Nummer: NL856846053B01
KvK Nummer: 67137997