Voer

Hondenvoer en -supplementen voor een compleet dieet! - Diergigant Shop


Hondenvoer en voedingssupplementen

Wat doe je elke ochtend en avond, dag in dag uit? Juist, je geeft je hond een lekkere bak voer. Zodat hij de dag weer door kan onvoldoende kracht heeft om de volgende maaltijd te bereiken. Met het voer van Kwispel Korting zorg jij ervoor dat jouw trouwe viervoeter altijd flexibel en gevarieerd eet. 

Het voer van Chikko staat bekend om de hoge kwaliteit voer. Daarom hebben we allemaal verschillende varianten Chikko voer aan ons assortiment toegevoegd! Deze brokken vormen de perfecte basis van de dagelijkse voerbehoeften van je hondje. 

Wil je toch wat extra’s geven? Daar hebben we ons aanvullende voer voor. Deze verschillende soorten voer, zoals zalm cubes en kleine rundersnacks, zijn perfect om door het voer heen te mengen. Zo heeft je hond een heerlijk, verassend extraatje in zijn avondmaal. 

Natuurlijk zijn er dan ook nog de voedingssupplementen. Deze aanvullende poeders zijn ontwikkeld om je hond extra voeding te bieden op specifieke gebieden. Zo zijn er voedingssupplementen die spiergroei bevorderen en weer andere supplementen die de gezondheid van de gewrichten een boost geven. 

Om de voedingscirkel helemaal rond te maken hebben we ook nog eens wat schapenvet producten in het assortiment. Het schapenvet is erg goed voor de vacht, spijsvertering en huid van je hond. En nog beter, honden smullen er elke keer weer van! De Schapenvet Bonbons van Biofood zijn ‘de enige echte’ schapenvet producten. De gepatenteerde bonbons zijn uniek in hun soort. Alleen al door de bijzonder hoge kwaliteit en de vele gezondheidsvoordelen die de bonbons met zich meebrengen. Bovendien zijn de bonbons ook nog eens 100% natuurlijk en bevatten ze geen enkele chemische toevoegingen!