Snacks

Snacks & koekjes voor grote en kleine honden! - Kwispel Korting


Gigantisch goedkope snacks

Er is natuurlijk niks mooiers dan het zien van een gelukkige viervoeter. Dat vinden wij ook, daarom doen we bij Kwispel Korting alles voor een kwispelmomentje. Met onze super goedkope hondensnacks winnen we altijd wel een paar kwispels.

Onze snacks komen in allerlei verschillende soorten en smaken. Zo hebben we normale smaken als kip en rund, maar ook exotische varianten als hert en zelfs kangoeroe! We hebben bewust zoveel verschillende smaken snacks in het assortiment, want honden hebben ook een eigen smaak. Zo zorgen we er dus voor dat we elke viervoetige vriend blij kunnen maken! 

Zit jouw hondje ook elke avond met zielige ogen naar je te staren? En dan natuurlijk net zo lang tot hij een snack krijgt. We zouden het natuurlijk niet anders willen, want niks is leuker dan zien hoe blij ze vervolgens worden van de lekkernij. Met ons brede assortiment hondensnacks doen we ons uiterste best om elk hondje avond op avond te laten watertanden. 

Zit jouw hondje ’s avonds nog in de bench? Dan zit hij natuurlijk niet te bedelen om snoepjes, maar ook voor deze honden zijn onze snacks uiterst geschikt. De meeste honden in een hondenbench zijn namelijk nog puppy’s en die moeten uiteraard getraind worden! Onze snacks zijn heerlijk als een speciale beloning voor je kleine strijder. 

Onze snacks zijn onze trots. We proberen dan ook altijd zo veel mogelijk snacks, voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. In onze Super Deals categorie vind je altijd de beste deals van het moment. Mocht je wat meer nodig hebben dan één zakje, dan is onze 4 voor 20 categorie misschien ook wel eens leuk om te bekijken. Daar hebben we heerlijke hondensnacks staan die je in grotere hoeveelheden voordelig kunt bestellen.