Accessoires

Hondenaccessoires voor groot en klein bij Kwispel Korting


Hondenaccessoires voor groot en klein

Elke hond heeft wel een aantal leuke accessoires. Een mooi halsbandje of een snackbal misstaan natuurlijk helemaal niet in een normaal hondenhuishouden. Maar bij Kwispel Korting denken we niet alleen aan de doorsnee hondeneigenaar. Nee, wij gaan verder, want ook de fanatiekelingen moeten aan hun trekken kunnen komen. De mensen die echt alles op alles zetten om hún hond uniek te maken. Voor deze mensen hebben we óók producten klaarliggen! 

Er is natuurlijk niet veel schattigers dan een kleine hond in een zelfgemaakt truitje, maar we begrijpen dat niet iedereen daar tijd voor heeft. Daarom hebben we, speciaal voor de drukke dieren dames, geweldige pakjes, jasjes en truitjes in huis gehaald! Hul je hondje deze winter bijvoorbeeld in een super schattige winterjas, dan ben je er zeker van dat iedereen zich, ondanks de kou, warm voelt van binnen!

Over onderweg gesproken, sommige accessoires kan je natuurlijk niet zonder. Zo kan je hond tijdens een wandeling door het bos zomaar belaagd worden door een plotselinge teek. Dit is natuurlijk erg vervelend voor je viervoeter, maar gelukkig kun je je hier vrij gemakkelijk op voorbereiden! We verkopen namelijk een handige tekentang voor onderweg. 

Een draagbare drinkbak is natuurlijk ook geen overbodige luxe, je wil uiteraard niet dat je hondje helemaal doodop en uitgedroogd thuis komt na een zomerse wandeling. Als je dan ook nog eens een handige reflectorband bij de hand hebt is je viervoeter ook nog eens veilig als het plotseling wat donkerder begint te worden tijdens het wandelen!