Frontline Vlooien & Teken

Frontline Vlooien & Teken, voorkom meelifters! - Diergigant Shop


Geen resultaten gevonden

Bescherm je viervoeter!

Niemand houdt van een meelifter. Teken, vlooien en luizen zijn de dieren variant van meelifters, omdat ze van het bloed van jouw viervoeter leven. Hier zit geen enkel dier op te wachten, de jeuk kan er zelfs voor zorgen dat je hondje zijn eigen huid open gaat krabben. Om er voor te zorgen dat je hond in tip-top conditie blijft en altijd op zijn mooist is, is het dan ook een kwestie van snel handelen met de juiste middelen. Laat dat nou precies zijn waarom we Frontline in ons assortiment hebben gehaald!

Frontline staat, zoals de naam al wel een beetje verklapt, vooraan op het gebied van parasietenbestrijding. Met de Frontline Spot On serie hebben ze een geweldige allround anti vlooien, teken en luizen behandeling. Het mooiste? Ze hebben het voor elke hond! Of je nou een hondje hebt van maar 6 kilogram of een logge viervoeter van 60 kilogram, er is een behandeling voor elk beestje! De Spot On serie is dus super effectief voor het verwijderen van de beestjes, maar dat is natuurlijk niet alles!

De aanwezige luizen, teken en vlooien zijn maar een deel van het probleem. De beestjes die hun intrek hebben genomen op de huid van je hond leggen daar namelijk helaas ook eitjes. Om er voor te zorgen dat de larven en eitjes ook goed verwijdert worden en verwijdert blijven, heeft Frontline een speciale serie: Frontline Combo Spot-On. Met deze serie verwijder je succesvol zowel de beestjes als de larven en eitjes die ze met zich meebrengen!

De Frontline behandelingen werken tegen de vlooien binnen 24uur en tegen tegen en luizen binnen 48uur! De behandelingen zorgen ook nog eens voor langdurige bescherming. Zo is je viervoeter de komende 4 weken beschermd tegen besmetting met teken. Als je hond vooral last had van vlooien en luizen is er nog beter nieuws: de bescherming tegen vlooien en luizen is tot wel 8 weken!